BURNOUT

KUN 120% EI RIITÄ..

BURNOUT TULEE - KOHTAA SE!


Burnoutin tarina menee pähkinänkuoressa jotakuinkin näin: Töistä ylikuormittunut Pekka (Riku Pasanen) on tunnollinen ja ahkera suunnitteluinsinööri alansa arvostetussa suunnittelutoimistossa. Iso ja tärkeä tehdasprojekti tiukalla aikataululla sekä jo vuosia kiristynyt työtahti ovat tässä kohtaa väistämättä aivan liikaa pedantille Pekalle. Iskeekö nyt se Burnout?

Miten tilanne ratkaistaan, kun stressikynnys ylittyy ja vuorokaudesta loppuvat tunnit? Vähitellen sekavat unet sekoittuvat arkeen eivätkä Pekan vaimon Liisankaan (Sanna Pasanen) touhuilu pomonsa kanssa vaikuta valon kestävältä.

Kaiken lisäksi Pekan uusi niljakas työkaveri Elmeri (Mikko Nieminen) ei tunnu ottavan asioita riittävän vakavasti kuten eivät toisetkaan työkaverit firmassa. Kuka vehkeilee Pekan selän takana? Onko kaikki todella sitä miltä näyttää? Kuka lopulta vedättää ja ketä?

Voiko Pekan tukala tilanne enää mennä tästä huonompaan suuntaan? KYLLÄ VOI JA PAHASTI...

Tietoja elokuvasta


Mikä
Musta komedia
Kesto
1 h 30 min
Tuotantovuosi
2014
Ääni
2.1
Kuvausformaatti
DVD
Tekstitys
Englanti
Käsikirjoitus
Timo Reinikainen, Riku Pasanen
Alkuperäinen idea
Riku Pasanen
Ohjaus
Aarni Heilä, Riku Pasanen
Pääosissa
Riku Pasanen, Mikko Nieminen, Sanna Pasanen
Kuvaus
Aarni Heilä, Jonni Vihtkari
Kuvaussihteeri
Timo Reinikainen
Äänisuunnittelu
Aki Silventoinen
Musiikki
Riku Pasanen, Aki Silventoinen
Leikkaus
Aarni Heilä
Tekstitys
Juha Pärnänen
Grafiikka
Lasse Virtanen
Efektit
Niko Rajala
Kotisivut
Mikko Kortelainen
Traileri
Jouni Silventoinen, Timo Reinikainen
Making of
Jouni Silventoinen, Timo Reinikainen

Leffaa tekemässä

Vuonna 2011 R&A -tuotanto ryhtyi tekemään elokuvaa työuupumuksesta. Projekti kesti kolme vuotta. Miksi elokuvaa ruvettiin tekemään? Miten elokuvaa tehtiin? Alkoiko burnout vaania myös elokuvan tekijöitä? Näihin ja muihin kysymyksiin etsitään vastausta elokuvan making of -videossa. Luvassa tekijöiden haastatteluja, sekä kuvaa kameran edestä ja takaa.

Burnout eli työuupumus on pitkittyneen työstressin seurauksena kehittyvä häiriötila, jota luonnehtii uupumusasteinen väsymys, kyynistynyt asenne työtä kohtaan ja heikentynyt ammatillinen itsetunto. Lisäksi uupuneella esiintyy yleensä myös runsaasti yleisiä stressioireita. Burnout-elokuva = Aivan jotain muuta.

Katso Making Of -video

Kontakti

Kun lähetät tilauksen, saat maksuyhteystiedot sähköpostilla. Muista siis täyttää myös sähköpostiosoitekenttä.